Planned Litter 

I have puppie plans this spring. Aimee was mated 21/2-21 . Hopefully we expect puppies in the end of april. 

Vedrørende valpeplaner 2021 Ettersom jeg får så enormt med henvendelser på mail, så ser jeg meg nødt til å skrive en liten oppdatering her. Etter mye vurdering fram og tilbake om hvorvidt jeg skulle ha kull denne våren med tanke på den spesielle tiden vi er i så bestemte jeg meg for å pare allikevel nå i februar. Jeg har fått låne en flott herremann som bor i Sverige som er den blivende far til kullet. Aimee ble paret den 21 Februar, og forhåpentligvis så har hun tatt seg og venter valper rundt 24 April. 
Jeg får flere mail enn jeg klarer å svare på, så jeg ligger litt etter med å svare alle. Så om du ikke har fått svar så beklager jeg så mye. Det vil ikke bli noen ledige valper fra dette kullet med mindre noen skulle trekke seg. Dersom noen skulle trekke seg så vil jeg kontakte den neste på mail listen. Dersom du ønsker valp så vil jeg anbefale deg å kontakte andre oppdrettere å sette deg på liste der. Jeg har dessverre ikke noen flere planer om kull dette året, og jeg har heller ikke bestemt meg for noe angående år 2022.
Jeg legger ut informasjon på hjemmesiden min
når jeg har planer om kull. Jeg åpner for å ta i mot noen på venteliste først når planene er klare, og når tispen er paret og bekreftet drektig.